A test radírozása nagyon fontos. Eltávolítjuk az elhalt hámréteget utat engedve a szappanban, kencékben található hatóanyagoknak. Hetente egyszer használom a testradírt, amit kétféle képen készítek el.
TESTRADÍR
Hozzávalók: 3 marék kristálycukor méz vagy olíva olaj |
Elkészítése:
Egy müzlis tálba szórók 3 marék kristálycukrot, majd elkeverem annyi mézzel vagy olíva olajjal (jó minőségű, extra szűz), amennyitől kenhető állagú lesz. A CUKOR NEM OLDÓDIK FEL A HORDOZÓBAN, nem kell aggódni. Ha egy kicsit több lett a testradír, a hűtőben eltartható a következő használatig.
Óvatosan használjuk, mert ez a verzió erősebb radírozó hatású, mint a kereskedelmi forgalomban kapható „gyári” testradírok, ennél fogva sokkal hatékonyabb is. Tetőtől talpig használható minden testrészre.